Hunparcel szállítások minden héten, egész évben (2018).

Magyarországi gyűjtés és kiszállítás   Angliai (vidék) gyűjtés és kiszállítás      
(Hétfőtől- Szerdáig)     (Hétfőtöl- Péntekig)      
    London (Szerdától - Vasárnapig)      

 

A küldemény felvételek és kiszállítások mind Angliában mind Magyarországon hétről hétre folyamatosan zajlanak, országonkénti helyi deponálással. Az országok között heti rendszerességgel közlekednek tranzit járataink a hétvégék folyamán.

Jelenleg Anglia területén a csomagkiszállítások és felvételek Hétfőtől-Péntekig zajlanak, London és környékén pedig inkább a Szerda és Péntek közötti időszakban folynak a forgalom és ügyfelek elérhetőségeinek figyelembe vételével.

Magyarországon a szállítások valósan Hétfőtől-Csütörtökig történnek, mert a visszajelzések szerint itt könnyebben megoldható a küldemények felvétele és kiszállítása hétköznapokon előre értesített időben.A küldemények felvétele megtörténik adott héten, majd kiszállításra kerül a következőn, így a szállítások  tényleges ideje és kiszállítás 3-7 nap, attól függően, hogy a hét mely napján történt a felvétel és a következő hét melyik napjára kerül a kiszállítás a célországban. Valamint területi elhelyezkedés is befolyásolhatja

Minden esetben igyekszünk a szállítási időket minimálisan tartani, és hosszú távon területenként fix szállítási napokat meghatározni.

A jelölt szállítási napokon Futáraink általában 06:00-tól 20:00 óráig dolgoznak, kieső területen vagy leterhelt időszakban ez akár késöbbre is elhúzódhat amiért megértésüket előre is köszönjük. A futár az érkezés elött minden esetben telefonon értesíti az átvevőt, amiről már sms-formájában az előző napon is küldünk emlékeztetőt.