Magyarország:

A küldemények felvétele és kiszállítása Magyarország teljes területén Hétfőtől-Csütörtökig folyamatosan zajlik, amelyről 1 nappal korábban értesítünk minden ügyfelet megadva a futár érkezésének 3 órás intervallumát. Az értesítés egy automatikus sms rendszeren keresztül történik vagy esetenként telefonhívás formájában.

 

Egyesült Királyság:

Alap szállítási területek és London (M25): A térképen piros színnel látható a heti rendszerességű szállításaink Alap területe, ahol bármely szállítási héten ütemezhető szállítás. Londonban és környékén a hét több napján is van gyüjtésünk.

A és B Heti szállítási területek: Az ’A’ és ’B’ betűvel jelölt területeken minden héten vannak szállításaink. A Szállítási Időpontokat emailben vagy telefonon tudjuk visszaigazolni.  Az 'A' és 'B'  területeken csak a díjszabásunk eltérő, kérjük, ezt ellenőrizze az árlistánkban.

A1 és B1 szállítási területek: Az ’A1’ és ’B1’ betűvel jelölt területek az azonos színnel jelölt ’A’ és ’B’ szállítási területeket egészítik ki így ezeken a területeken a megrendelések sokaságának függvényében tudunk szállítást ütemezni. Külön díjszabással kalkulálva a távolságok miatt. 

Külterület: A térképen barna színnel látható területek az Egyesült Királyság azon területeit jelölik, (a teljesség igénye nélkül) amelyek a szállítási területeinken kívül esnek. Ezen területekre/ről is vállalható szállítás, partner cégeink bevonásával egyedi árkalkuláció alapján, de erről minden esetben kérje ügyfélszolgálatunk tájékoztatását. 

 

Európai vagy Tranzit szállítási terület:

Az érintett országok egyes területein belül: Franciaország, Belgium, Hollandia, Németország, Ausztria, Csehország, Szlovákia.

Az térképen látható Magyarország és az Egyesült Királyság közötti Tranzit szállítási területünk, ahol minden szállítást egyedileg igazolunk vissza, ütemezéstől és területtől függően. Amennyiben ezen a területen igényel szállítást, keresse ügyfélszolgálatunkat az info@csomagkuldes.com e-mail címen, pontos címmel, küldemény paraméterekkel és nagyságrendi időponttal.